Schoonmaken, een vak wat wij verstaan!

U laat de ramen wel eens wassen, maar het is het eigenlijk allemaal net niet. Of bepaalde schoonmaakwerkzaamheden heeft u tot nu toe zelf gedaan, maar het is duidelijk niet uw hobby of expertise. U weet dus: het moet anders!
Schoonmaak hoort helemaal niet in uw agenda voor te komen.
Het moet gewoon gedaan worden. Maar door wie dan?
U wil tenslotte wel een betrouwbare partner in de schoonmaak zodat niet alsnog uw kostbare tijd gaat zitten in het controleren en corrigeren van andermans werk.

Betrouwbaar en bekwaam

John Verhelpen Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf is die betrouwbare en bekwame partner in de schoonmaak. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor eenmalige klussen, maar het allergrootste deel van onze klanten zijn ‘blijvertjes’; soms zelfs al meer dan 60 jaar. En dat is niet voor niets!

Met de meesten van hen hebben we doorlopende afspraken over hoe vaak we wat schoonmaken en wij melden ons vanzelf als het werk aan de beurt is. We zeggen wel eens: “Het enige wat onze klanten hoeven doen, is het betalen van onze facturen.” Zo zijn we dan ook wel weer…

Prettig thuiskomen

Algemene schoonmaak

Van de meeste appartementencomplexen waar we de ramen wassen, hebben we ook de algemene schoonmaak in portefeuille. Wekelijks of eens per zoveel weken maken we de entrees, traphallen, liften en galerijen schoon. Dat is prettig thuis komen voor de bewoners!

Streeploos schoon

Glasbewassing

Het wassen van ramen is het hoofdbestanddeel van ons werk. Vanwege het eindresultaat heeft handmatig wassen nog altijd onze voorkeur. Daarbij maken we gebruik van ladders en van onze twee hoogwerkers. Er zijn echter ook uitzonderingssituaties waarbij beiden eigenlijk geen handige of veilige optie zijn. In dat geval gebruiken we een telescopisch wassysteem. We borstelen uw ramen schoon met osmosewater waarna ze vanzelf streeploos opdrogen.

Als nieuw!

Kunststof reiniging of herstellen

Bij het wassen van de ramen sponsen we de kozijnen weliswaar altijd mee af, maar daar verdwijnt de meer hardnekkige vervuiling vaak niet mee. Daarom is het goed om met regelmaat uw kunststof te laten poetsen; voor het zicht maar ook om verwering te voorkomen. Met speciale reinigingsmiddelen wordt het vaak weer als nieuw.

En merkt u nu dat de kleur van uw kunststof begint te vervagen? Geen probleem! Ook daar hebben we een oplossing voor. Met een speciale behandeling komt de oorspronkelijke kleur vaak weer zo goed als terug. We zetten graag een proefstukje om u te overtuigen.

Behoud je rendement

Reiniging zonnepanelen

Omdat vervuiling op uw zonnepanelen ervoor kan zorgen dat het rendement ervan terugloopt, kan het raadzaam zijn om ze met regelmaat te laten schoonmaken. Wij doen dit met osmosewater en zachte borstels om krassen en beschadigingen te voorkomen. Omdat echter niet alle zonnepanelenleveranciers even enthousiast zijn over osmosewater, is het belangrijk dat u eerst bij uw eigen leverancier advies inwint voordat u ze door ons schoon laat maken.

Metamorfose

Hogedrukreiniging

Ook voor het laten schoonspuiten van stenen muren, betonranden, damwanden, daken of galerijen bent u bij ons aan het juiste adres. We spuiten uitsluitend met koud water en zonder chemicaliën, maar ook dan is de metamorfose vaak enorm.

Zelf de hoogte in

Hoogwerker verhuur

En heeft u tenslotte een klus waar u niet goed bij kunt? Moet u bijvoorbeeld de hoogte in voor het snoeien van bomen, voor het onderhoud van zonneschermen, verlichting of voor de inspectie van een schoorsteen? Informeert u dan eens bij ons naar de mogelijkheden om een van onze hoogwerkers te huren. Wel altijd mét chauffeur en niet voor vuile werkzaamheden zoals schilderwerk. Het maximale bereik is 25 meter en het dragen van een veiligheidsharnas is verplicht.

Onze tip

Zorg voor een onderhoudsplan!

Voor maximaal gemak adviseren wij altijd om samen met ons een totaal-onderhoudsplan op te stellen. Daarin staat hoe vaak de ramen gewassen worden (bijv. 4x per jaar buiten en 2x binnen) en hoe vaak zonnepanelen, belettering en logo’s, overstekken of kunststof schoongemaakt worden. Het voordeel voor u? U weet aan het begin van het jaar al wat de kosten voor schoonmaak worden dat jaar. En dus geen verrassingen aan het einde van het jaar dat budgetten overschreden zijn of dat servicekosten niet toereikend waren.

Samenwerken met ons?

Dit is hoe wij te werk gaan:

Wilt u graag een offerte ontvangen? Wilt u met ons sparren over een nieuw project wat er aan zit te komen? Of wellicht heeft u een administratieve vraag? Zeg het maar! Het meest praktisch is dat u uw vraag kort en bondig op de mail zet.

Veel vragen zullen we binnen en paar werkdagen via de mail kunnen afhandelen. Maar wilt u bijvoorbeeld een offerte opvragen of extra werk uitgevoerd hebben, dan bellen we u meestal even. We kijken dan samen met u of uw schoonmaakproject aansluit bij ons aanbod en of een eventuele deadline past in onze drukke agenda. We kunnen veel, maar niet alles.

Voor het maken van een offerte komen we in bijna alle gevallen even ter plaatse een kijkje nemen. Uiteraard een mooie gelegenheid om elkaar de hand te schudden en nader kennis te maken, maar natuurlijk horen we ook graag van u wat uw wensen precies zijn. Wat verwacht u van ons en waar moeten we rekening mee houden?

Op basis van de informatie die u ons gegeven heeft en de situatie die we ter plaatse hebben waargenomen, maken we een passende offerte voor u. We hanteren daarbij geen standaard vierkante meter-prijzen, maar we kijken hoe we met de middelen die we tot onze beschikking hebben, zo efficiënt en zo veilig mogelijk voor u het schoonste resultaat kunnen behalen. Offertes zijn dus altijd maatwerk.

Zodra u groen licht geeft op onze offerte, sturen wij u een opdrachtbevestiging. Hierin leggen we de gemaakte afspraken vast zoals de uit te voeren werkzaamheden, frequenties en de bijbehorende prijzen. Niet om u vast te pinnen, maar zodat voor beide partijen altijd duidelijk is wat de op dat moment geldende afspraken zijn. En wilt deze over een tijdje aanpassen? Geen probleem! De klant is koning.

En zijn tenslotte alle afspraken helder en hebben we van u de opdrachtbevestiging ondertekend voor akkoord retour ontvangen, dan is het tijd om onze handjes te laten wapperen. We gaan de eerste was- of schoonmaakbeurt voor u inplannen en zien uit naar een prettige samenwerking!

Onze vaste klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit bedrijven, kantoorgebouwen, winkels, scholen en appartementencomplexen.
Ze zijn bijna allemaal gevestigd in een werkgebied wat zich uitstrekt van Breda tot Roosendaal en van Zundert tot Zevenbergen, maar voor grote projecten rijden we ook wel eens een stukje verder.
Wat we in ieder geval niet meer doen, is het aannemen van particuliere woningen.

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact met ons op